En lille sexet påmindelse fra din udkårne med sexlegetøj

02 November 2019 Anders Lundtang Hansen
En lille sexet påmindelse fra din udkårne med sexlegetøj

Kender du til det fænomen, der var udbredt for en del år siden, hvor der gik en hel industri i det at lære at score en person?

Det var hovedsageligt mænd, der forsøgte at score piger, og de manglede en guide til at vide, hvordan de skulle gøre, fordi de følte sig akavede, usikre og fægtede i blinde, så de ofte kom til at skræmme damerne væk end at trække dem til sig.

Der var et enkelt fif i denne strategi, som man sådan set godt kan bruge i dag, og som man måske har brugt underbevidst før, for vores forældre har bestemt brugt den, nu er der bare blevet sat ord på, hvad vi mener med det, selvom vi måske aldrig tidligere har tænkt over det.

Tænk sig, hvis du er ved at få en kæreste, eller du har en bolleven, som du ser tit og ved, du gerne vil besøge tit, hvor I så har noget sexlegetøj, der er blevet købt via https://purepleasure.dk/ , og som I har haft megen fornøjelse med sammen.

Eller du har købt det uden at vide, at du skulle gå hen at blive forelsket, eller du havde købt det som et tegn på, at nu ville du leve et mere udsvævende og ansvarsløst liv, før du slog dig ned, så du ikke ville fortryde noget – eller du netop har været låst fast længe, og nu vil du prøve at være lidt mere fri.

Så bliver det her sexlegetøj det nye bevis og en påmindelse om, at det er den retning, du går i, eller du kobler det til en bestemt person.

Når du så forlader din partner for denne gang, så kan du lade sexlegetøjet blive.

Det er et indirekte signal om, at man gerne vil ses igen – og helst med det frække i tankerne.

Man gør jo det samme med trøjer, bøger og så videre, hvor man langsomt inficerer den anden med ens egne ting, til man ikke kan kende forskel og ender med at flytte sammen.

More articles