En både diskret og usædvanlig lofts- og væglampe til dit hjem

27 May 2019 Kamilla Sonne

editorial

Er du på jagt efter en lampe lidt ud over det sædvanlige? Man skal ikke undervurdere den effekt, som lamper og deres belysning har på et rum. I de mørke vinterdage er det i høj grad det kunstige lys, vi er afhængige af. Derfor er det vigtigt, at man finder gode lamper, der både pynter og oplyser rummet på en behagelig måde. Hvis du vil være sikker på at tage et godt valg med hensyn til dine lamper, er flos et godt valg. Flos er en italiensk producent af lamper, der sætter både æstetik og funktionalitet i højsædet, når de producerer lamper. Det sikrer, at du får utroligt meget for dine penge.

Flos ariette er utroligt populær

Flos ariette er en af de mere populære modeller, måske fordi den er så anderledes og alsidig. Det unikke ved lampen er, at den faktisk både kan bruges som lofts- og væglampe. Den er firkantet og flad, så den enten kan hænge på væggen som et maleri eller sidde i loftet. Flos ariette består af et stykke tekstil med en grov struktur, som især fremhæves, når lampen er tændt. Det giver en helt særlig effekt i ethvert rum, ligesom det sikrer en behagelig mængde varmt lys. Med flos ariette får man altså ikke kun et kunstværk til væggen eller loftet, men også en stemningsskabende lampe, der ikke umiddelbart går af mode.

Find den rigtige størrelse

Som sagt er flos ariette en utroligt alsidig lampe. Det skyldes især, at den fås i forskellige størrelser. Så kan du nemlig helt selv vælge, om du ønsker en diskret løsning eller vil lade lampen være centrum i rummet. Flos ariette kan nemlig også fungere som et unikt kunstværk i dit hjem, der pynter, selv når lyset ikke er tændt. Du kan også selv afgøre, om du vil hænge lampen lige for at opnå et stilrent design eller hænge den skævt for at få mere dynamik i din indretning.

More articles