Dygtige medarbejdere? Prøv en headhunter

14 maj 2018 Astrid Pedersen
Dygtige medarbejdere? Prøv en headhunter

I disse år vækster erhvervslivet som aldrig før – og det er en rigtig god ting for landets overordnede økonomi samt for de mange virksomheder, som kan ekspandere som følge af et tiltagende antal ordrer og efterspørgsel på deres produkter og services. Men som ved de fleste medaljer er der også en bagside ved denne. Mange virksomheder oplever, at de har svært ved at følge med på medarbejderfronten, når væksten for alvor tager fat. Det er simpelt hen nærmest umuligt at få fat i de bedst kvalificerede medarbejdere, som virkelig kan hjælpe virksomheden ud over stepperne og sikre, at den fortsat er konkurrencedygtig, mens den vækster.

Headhunting – når du for alvor har brug for de bedste hoveder

Erhvervslivets svar på naturfolkenes hovedjægere er de såkaldte headhunters – super specialiserede rekrutteringskonsulenter, som er eksperter i at udsøge de bedst egnede kandidater til de nøglestillinger, du ønsker besat. En headhunter vil, efter grundig analyse af din virksomheds behov og grundlæggende værdier, ved hjælp af sit netværk kunne plukke de bedste og mest kvalificerede potentielle medarbejdere fra deres nuværende stilinger. Den dygtige headhunter vil, ud over at kunne gennemskue, hvem de mest kompetente kandidater er, kunne gøre såvel stillingen som virksomheden attraktiv over for kandidaten, således at han eller hun får et bedre incitament til at forlade sit nuværende job. På den måde får du ikke alene en dygtig og erfaren, men også top motiveret medarbejder, når du benytter dig af en headhunter.

Find den rette headhunter

Hvis du overvejer at anvende en headhunter i forbindelse med rekruttering af ledere, specialister eller andre nøglepersoner i din virksomhed, kan du vælge en headhunter med speciale inden for netop din branche eller virksomhedstype. Det kan for eksempel være IT, media, kommunikation, produktion eller import/eksport. Der findes headhunters med speciale inden for stort set alle brancher. Læs mere på https://www.dedikation.dk/headhunting.aspx

Flere Nyheder