Du skal ingenlunde acceptere et hjem med væggelus!

05 March 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis dit hjem først er blevet hårdt ramt af væggelus, så kan det virkelig blive en plage at få bugt med dem i længden.

Det er næsten noget med at desinficere hele ens hjem samt ens tøj og sengetøj. Vil man være på den helt sikre side, så skal man næsten købe nogle nye møbler også.

Det er som at få lus ud af håret, men hvor man ikke bruger en tættekam, men bare fingrene, og man gør det ikke regelmæssigt nok.

Derfor skal man have professionelle fagfolk til at tage sig af den slags, og selvom det kan komme til at tage lang tid og blive dyrt, hvis du også skal købe en del nyt inventar, så er det, hvad der er nødvendigt at gøre, hvis man skal bo i ens hjem.

Alternativet er jo at flytte.

De væggelus skal nok flytte ud – eller dø

Tænk på konsekvenserne af, at du ikke vil kunne bo derhjemme, fordi der er væggelus, og selvom du så vælger at blive boende, fordi du ikke kan overskue at få gjort noget ved det, så er det regulært sagt ulækkert.

Desuden vil du nok ikke få mange besøg, hvis det hedder sig ude i byen, at dit hjem har væggelus.

Og desto længere tid du venter på at få gjort noget ved det, desto værre vil omfanget af det blive.

Tænk derfor på, at når du venter med at få gjort noget ved det, fordi du ikke kan overskue det eller har pengene til behandlingen, så vil det nok bare komme til at tage endnu længere tid og koste endnu flere penge, jo længere tid du venter.

Ingen mennesker fortjener at lave i sådan en bolig, om det så er din egen skyld eller gæsters, at de væggelus kom ind i dit hjem.

Se at komme af med dem!

More articles