Dine børn fortjener de bedste omgivelser som spæd – og videre

11 august 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Nu, hvor du er blevet bedsteforældre, så ville du ønske, der dengang, du fik børn, fandtes det, der hedder loukrudt.

Her kan man nemlig få en masse af de produkter til ens barn, man ønsker sig, samlet et sted. Det er alt fra legetøj, dukker, puslesæt og sutter.

Man skal endda bare bestille dem hjem fra nettet via en webshop, og hvis der er noget, som travle forældre elsker, så er det, at tingene bliver gjort nemmest for en.

Så du kigger måske lidt misundeligt på dine egne børn, der selv har fået unger, og nu har det så “nemt” med at anskaffe ting til deres egne poder.

De kan bare sidde derhjemme og bestille det hele i ro og mag, når børnene er faldet i søvn, og så lander de ved ens adresse kort tid efter.

Da man selv blev vordende forælder, skulle man selv fysisk ud til hver eneste butik og anskaffe sig alle de delelementer, man ønskede sig til børnene.

Man skulle forbi mange butikker og købe tingene ind, og ofte endte med man uforrettet sag, da de ikke havde det givne element i den farve, man efterlyste, eller det var i restordre.

Informationerne gik ikke så hurtigt dengang, og med forældrehjerne tænkte man ikke på at ringe ned til butikken i forvejen og høre, om de lå inde med det, man skulle bruge. Så ville det næsten blive dobbeltarbejde, hvis man skulle ringe til alle butikkerne først og høre, om man kunne risikere at gå forgæves.

Man var selv lige kommet på arbejdsmarkedet, så det med at kunne gøre de indkøb i dagtimerne var heller ikke en mulighed, så man måtte afsætte en hektisk eftermiddag efter arbejde til at gøre det – hvor man så også havde barnet på slæb.

Ellers måtte man bruge en hel weekenddag eller endda en hel weekend til at klare de ting.

Ja, på det område har forældre det bare nemmere i dag.

Flere Nyheder