Din solcreme er et vigtigt skønhedsprodukt

17 February 2021 Astrid Pedersen

editorial

Foråret er lige om hjørnet og med den flere lyse timer i døgnet. Snart vil solen titte frem – og så er det blot et spørgsmål om tid før den for alvor brager igennem. Derfor er det nu du skal i gang med at indkøbe solcreme så du er forberedt på de lange lune sommerdage.

Hvorfor skal jeg bruge solcreme?

Der er op til flere gode grunde til at bruge solcreme til hverdag. For det første beskytter solcreme dig mod forbrændinger når du opholder dig i solen. Dette gælder såvel din krop som dit ansigt. Forbrændinger kan være rigtig ubehagelige, og i visse tilfælde også farlige.

Med en solforbrænding kan du ikke gå ud i solen i flere dage da den blot vil blive værre. Og så kan en solforbrænding føre til varige skader på din hud som du måske aldrig kan slippe af med.

For det andet vil længere tids udsættelse for solens skarpe uv stråler uden beskyttelse skade din hud i dybden. Du vil kunne opleve tidlig ældning i form af rynker i huden og slap hud som får dig til at fremstå gammel og træt. Det kan være rigtig svært at rette op på disse solskader, som sagtens kan opstå uden at du oplever forbrændinger. Derfor er det vigtigt at bruge solcreme hvis du ønsker at bevare huden frisk og ungdommelig.

For det tredje øger du risikoen for at udvikle visse kræft former hvis du ikke sørger for at beskytte din hud på behørig vis inden du bevæger dig udenfor om sommeren, eller når du holder ferie under varme himmelstrøg. Og da du hverken har lyst til at se ældre ud end du er eller udvikle kræft i huden er det således en rigtig god idé at investere i en god solcreme med den rette beskyttelsesfaktor.

Find solbeskyttelse og creme fra Australian Gold og Rosalique på smoerdigind.dk

More articles