Det kan være en markant fordel at have noget flydespartel liggende

12 april 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Som regel ved man godt på forhånd, om man får brug for noget flydespartel eller ej, så der er nok mange mennesker, som der køber den slags, når de skal bruge det, fremfor at de har noget liggende.

Men det kan jo sagtens tænkes, at man sidst havde noget tilovers, da man brugte det, men at det bare var sådan en lille smule, at der næppe var nok til, at man kunne bruge det til et nyt projekt senere.

Men måske kunne den lille omgang være nok til, at man kunne nivellere et område eller lave en lille rettelse et sted.

Selv hvis det ikke var tilfældet, så er det en smart tanke, hvis man i stedet for at gemme det væk og glemmer alt om det eller smider det ud, fordi man ser det som en rest, at man så supplerer med en portion mere, så man har det liggende til næste gang.

Så sparer man de penge til den tid, og man er allerede forberedt.

flydespartel

Det er en fordel at have lidt flydespartel liggende

Måske har man ikke et projekt i udsigt, hvor man skal bruge noget flydespartel, men man er bare sådan en type, der kan lide at forberede sig, så man køber det hjem, så man har det liggende.

Så længe det kan holde sig og er brugbart i fremtiden, så giver det en sikkerhed, at man har det liggende.

Så kan man altid låne lidt ud, hvis nu naboen skal bruge noget; det er jo en måde, man kan hjælpe hinanden på, for måske ligger naboen så inde med noget, du mangler, som du så må låne.

Ellers er det bare praktisk at have lidt flydespartel liggende, til hvis man nu skal lave nogle større eller mindre reparationer, hvor det er en fordel, at man kan benytte dette middel.

Flere Nyheder