Det kan kræve lidt tilvænning at blive glad for gin

31 March 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Man kan af gode grunde indvende, at hvis det krævet tilvænning til noget, så er det måske ikke noget, som der er noget for en, hvis det ikke falder i ens smag i første forsøg.

Men man kan altid bruge det argument, at nogle mennesker bare er lidt mere komplekse og kan lide sager, der ikke falder lige så sødt ned i ens smag, om det så er popmusik versus heavy metal, eller det er gin kontra alkopops.

Dog er det også lidt at stille sig selv på en piedestal, når man bruger det argument, for man kan jo bare slynge en masse navne og udtryk ud om noget, som man reelt set ikke har forstand på, men som man gør, fordi man gerne vil virke klogere, end man er.

Desuden kan “problemet” i at have svært ved at nyde noget være, at man har fået oplevet det under de forkerte forhold.

Sådan bliver du glad for gin

Som det første skal det da klart siges, at der ingen garanti er for, at man overhovedet kan lide gin nogensinde, for ellers var salget af gin nok eksploderet generelt, også når vi ser bort fra den moderne bølge med at lave gin i mange variationer og med forskellige smage.

Men der er jo stor forskel på, om du får oplevet den billigste gin ude på en festival, hvor rammerne er de helt forkerte, eller om man sidder i en cocktail-bar og får en gin, der falder i ens smag, som der er stor mulighed for nu om dage, hvor man kan få dem i mange forskellige smagsvarianter.

Og et godt sted at starte er jo at få gin i en drink, og herfra kan det klart anbefales, at man forsøger sig til at starte med med en klassisk gin og tonic.

Dog findes der også andre opskrifter, som man kan bruge gin til, hvor man måske finder ens favorit.

More articles