Derfor skal du vælge termostat gulvvarme

31 August 2020 Silje Hansen

editorial

Er du ved at være træt af kolde fødder på de kolde vinterdage eller at, du har svære ved at få varmet boligen op? Så er der heldigvis mulighed for at få gulvvarme i huset. Der er rigtig mange der nyder godt af gulvvarme i både efteråret, vintermåneder og faktisk også helt frem til foråret. Gulvvarme giver en fantastisk temperatur og indeklima i ens bolig. 

Hvis ikke du har det i forvejen og ønsker det, er der i dag kommet mange nye muligheder for at få installeret gulvvarme i sin bolig. Det er faktisk ikke så dyrt, som de fleste går og tror. Den nyeste teknologi og de nye løsninger der er kommet på markedet gør det både nemmere at få installeret og dermed også billigere i både installation og drift. 

Hvilken type gulvvarme skal du vælge?

Du kender sikkert den traditionelle gulvvarme, som er baseret på varmeledninger, hvor der kører vand igennem. Det kan tage lidt tid at få varmet op i gulvvarmen, da vandet i rørene skal varmes op. Der vil dermed også kunne ofrekomme en ulige fordeling af varmen baseret på temperaturen i vandet. 

For at få en smart løsning der giver en ensartet varme over hele gulvet, kan du overveje el varme. Det er både billigere og smartere at anvende som gulvvarme. Derudover kan du elektronisk styre og regulere gulvvarmen i din bolig. 

Det kan du både gøre ved den termostat som styrer temperaturen i den enkelte rum eller over det hele. Du kan også koble dig på direkte gennem en app på din smartphone. Dermed kan du både slukke, tænde og regulere temperaturen, når du er hjemme eller hvis du er på farten. Her kan du evt. slukke for varmen når du er ude at rejse og tænde op kort før du er hjemme. 

Vi kan derfor give de varmeste anbefalinger for at vælge termostat gulvvarme

More articles