Bryd dine dårlige vaner på et misbrugscenter

19 november 2019 Emilie Jacobsen

editorial

Når du lider af et misbrug af for eksempel alkohol, kan det være svært for dig at komme ud af dine dårelige vaner, hvis du er i dine vante omgivelser. Selvom du prøver at ændre på den måde, som du gør tingene på, er det for nemt for dig at glide tilbage i de gamle, dårlige vaner. 

Derfor er det en god ide for dig, at du opsøger et misbrugscenter, hvor du har mulighed for at bo der, mens du er under behandling. Dermed kan du komme væk og se dit liv ude fra. Det kan være meget vigtigt i forhold til, at du kan bryde ud af dit misbrug og få det liv, som du drømmer om. 

Et af de misbrugscentre, som du bør overveje, er Behandlingscenteret Stien. Det er et center, der ligger i naturskønne omgivelser mellem Vojens og Haderslev. De har plads til 18 beboere. 

På Stien bruger de metoden Minnesotakuren. Det er en metode, der tager udgangspunkt i, at hver person er unik, og at der ikke er en løsning, der passer til alle i forhold til at komme ud af et misbrug. Derfor er din historie og din personlighed meget vigtig i forhold til, hvordan din behandling skal tilrettelægges. Alt det sørger de for at hjælpe dig med på Stien, hvor de også inddrager dine pårørende i behandlingen, så de kan hjælpe dig og støtte dig, når du kommer hjem. 

Måske føler du dig ikke sikker på, at du har et misbrug. Eller måske er du pårørende til en, som ikke vil indse har et misbrug. I begge tilfælde har du mulighed for at ringe til Stien og tale med en misbrugsrådgiver. Det kan give dig klarhed over, om du lider af et misbrug eller ej, og det kan give dig nogle værktøjer, hvis du er pårørende til en misbruger. Læs mere på https://behandlingscenter-stien.dk 

Flere Nyheder