Brug tiden på det jordnære på et vandrehjem

08 June 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er (desværre) mange, der bare bruger et vandrehjem som et lille opholdssted, inden de hurtigst skal rejse videre, og nogle gange overnatter de der ikke engang, men det bliver bare en lille holdeplads, hvor man opholder sig og tager en pause, inden man skal videre.

Man rejser måske rundt på tommelfingeren i Jylland, så man nu er nået til et punkt, hvor man skal bruge et vandrehjem i Viborg, for den slags ligger i den prisklasse, som man har råd til, og den slags ligger tit i grønne omgivelser, og det er grunden til, at man ikke gider søge efter noget i midtbyen.

Man vil gerne ud til de grønne områder, men man kender ikke nogle personligt, der kan hjælpe med at indfri det ønske, så man må tage udgangspunkt i vandrehjemmet.

Man har ikke de store forventninger til luksus, for prisen er også derefter, så man forventer egentlig bare, at man stort set klarer det meste selv, og så er der kun lige de vigtigste fornødenheder, som man har brug for.

vandrehjem

Sådan et vandrehjem kan faktisk byde på en hel del

Hvis man er på et hotel, så skal man som regel ud at opleve noget, og hvis man overnatter ved et badeland eller lignende, så er der hele tiden noget, man kan tage sig til.

På et vandrehjem er man mere overladt til sig selv, og man skal finde på, hvad man kan lave, og det er godt for ens kreativitet at gøre dette.

Men det kan også bare være sådan noget simpelt, som at man spiser noget mad, måske ligefrem laver det sammen; spiller kort, tager en lur udenfor i det gode vejr eller bare hygger sig med snak.

Det behøver jo ikke være vildt og voldsomt for, at man kan have en god stund.

More articles