Bjergkrystallens mange facetter

17 September 2020 Lykke Holzmann Søby

editorial

Bjergkrystal er takket være sin unikke spiralkrystal den mest effektive helbredende krystal og den stærkeste forstærker af energi på denne planet. Det absorberer, frigiver og regulerer energi. Udover det kan den i høj grad fjerne blokeringen af ​​energi. Hvis akupunkturnåle er dækket af denne krystal, øges deres effektivitet med ti procent. Den skaber elektromagnetiske bølger og eliminerer elektromagnetisk ladning.

Bjergkrystallen harmoniserer energier i den bedst mulige tilstand og eliminerer ubalance. Det renser og hærder bestemte organer. Den fører også til dyb rensning af sjæl og forbindelse af åndelig dimension med sindet. På det spirituelle niveau øger bjergkrystallen energien til det højest mulige niveau. Den kan fås i mange smukke farver. Den øger dine mentale evner, og vil hjælpe med til at højne åndelige formål. Hvis den bruges ved meditation, kan det filtrere alle forstyrrende effekter ud, så her kan den varmt anbefales.

På det mentale niveau hjælper den koncentrationsevnen og frigiver låste minder. En bjergkrystal er en stor energibesparer. Når du fastgør det til bilens brændstofsystem, kan det mindske forbruget af benzin. Bjergkrystallen har forskellig former, disse former har stor betydning i forhold til hvad den skal bruges til.

Terapeutisk anvendelse

Bjergkrystallen er det mest perfekte helbredende mineral, og den kan bruges til at løse ethvert problem. Den understøtter immunitetssystemets aktivitet og afbalancerer kroppen. Det har stor effekt ved behandling af forbrændinger på huden. Det harmoniserer chakraer og den fysiske bløde krop.

Alle krystaller kan ved korrekt brug hjælpe dig til at få det bedre både åndeligt, men sandelig også fysisk. Det er værd at undersøge om bjergkrystaller kan hjælpe dig. Du har ikke noget at miste, specielt hvis du allerede tror på stenenes helende kræfter. Du vil bestemt ikke være den første til at bruge en krystal for at få det bedre, i tusindvis af år og i mange forskellige kulturer har man svoret til bjergkrystallernes helende kræfter.

More articles