Bilsalg, service og reparation hos PMA Biler

27 December 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du i markedet efter en ny bil – eller måske en brugt model? Så kan du med fordel finde den hos Poul Michaelsen Automobiler.

Hvem er Poul Michaelsen Automobiler?

Poul Michaelsen Automobiler er din bil forhandler i Køge. Er du bosat i Køge eller andetsteds på Midt- eller Sydsjælland kan du med fordel vælge at finde din nye bil hos Poul Michaelsen Automobiler – uanset om du er i markedet efter en fabriksny model eller efter en brugt én af slagsen.

Hos Poul Michaelsen Automobiler finder du nemlig et stort udvalg af såvel nye som brugte biler af mærkerne Hyundai, Nissan, Maxus, Opel og Skoda. Poul Michaelsen Automobiler er autoriseret Nissan og Maxus forhandler og kan tilbyde den allerbedste vejledning og rådgivning til dig som ønsker at anskaffe en ny eller brugt bil fra et af disse mærker.

Der ud over er Poul Michaelsen Automobilers værksted autoriseret til servicering af Nissan biler. Det betyder at din Nissan bil får den bedste behandling hos Poul Michaelsen Automobiler uanset om den trænger til et service eftersyn eller skal have udført reparation eller udbedring af skader.

Hos Poul Michaelsen Automobiler anvendes udelukkende originale reservedele, og al service udføres ifølge anvisninger fra producenten. De dygtige medarbejdere – såvel mekanikere som service teknikere – sørger for løbende at holde deres kompetence og viden ved lige gennem kurser og efteruddannelse, og er altid up to date med de seneste Nissan modeller.

Dette er din sikkerhed for at din Nissan bil er i de tryggeste og mest professionelle hænder hos Poul Michaelsen Automobiler uanset bilens model og alder. Og med en service aftale hos Poul Michaelsen Automobiler kan du holde din Nissan køreklar og i god form i mange år.

Du kan læse mere om Poul Michaelsen Automobiler, og se det store udvalg af nye og brugte biler til salg, på pmabiler.dk

More articles