Bekæmp røglugt og bakteriebekæmpelse mm.

25 november 2020 Tina Høy

editorial

Dårlig lugt i kælder, bil eller andet?

Alfa Instruments kan løse flere problemer for jer. Det er et udelukkende danskejet firma, der kan hjælpe med opladningsudstyr og ozongeneratorer til lugtsanering og bakteriebekæmpelse mm.

Dvs. hvis din kælder, bil, sommerhus skal have fjernet dårlig lugt, kan deres ozon-behandling dæmpe eller helt fjerne lugten. Har du købt en bil eller et hus, der lugter af røg? Har du et værtshus, der lugter meget? En dårlig lugt eller lugt af fugt i kælderen kan betyde meget, både for jer, der bor der, og hvis huset skal sælges. I kan altid få et tilbud af Alfa Instruments eller få dem ud for at demonstrere deres produkter. Skriv evt. til info@alfaline.dk.

IR-temperaturmålere

Hvis I har brug for et instrument til at måle temperatur, har Alfa Instruments både transportable og stationære berøringsfrie temperaturmålere fra OPTEX i Japan. De måler temperaturer fra -50 til + 200 C. Begge typer kan fås uden lasersig. Den nyeste har en nøjagtighed på 1-2 %, er nem at installere og fås til en god pris.

Ultralyds-flowmålere

Alfa Instruments flowmålere ultralyd er fra MICRONICS, og de måler nøjagtigt (under eller på maks. 1 %). I kan med den måle næsten alle typer af rør fra 13 mm til 4 meter i indv. diameter.

De kan fås som både stationære og transportable. 

Ingen ønsker røglugt

Der er heldigvis udviklet en del produkter til at forhindre og fjerne røglugt. Rygeudstyret er selvrensende med både ozongeneratorer og kulfiltre. Ozonelementerne nedbryder røgen, og kulfilteret fjerner ozonen, som renser kulfilteret.

I kan vælge rygeskabe til montering på væg eller til at hænge fra loftet over et bord. Der kan stå 3 rygere samtidigt, som får nedbrudt deres tobaksrøg til ilt og støvpartikler. En mulighed er også at få lavet rygerum eller købe rygekabine, som Alfa Instruments kan hjælpe med.  

Hvis I søger information om rygeskabe, -borde, -rum og -kabiner, kan I se mere på alfaline.dk.

Flere Nyheder