Azure kurser hjælper din virksomhed til en bredere forståelse

29 September 2020 Johanne Hansen

editorial

“Læg det op i skyen”

Kender du udtrykket? Måske har du hørt det før? Det er i hvert fald en velkendt sætning, hvis ens computer er brændt sammen, og IT-manden spørger pænt “Men har du lagt alt dit indhold op i skyen?” og man pinligt berørt må svare “Hov nej…” 

Skyen eller clouden, som man også kalder det, er nemlig det sted, hvor alt bliver gemt. Og i 2010 udviklede Microsoft Azure, som hovedsageligt kan betegnes som en computerplatform med speciel infrastruktur. Det er lidt indviklet, og du kan altid læse mere om det lige her https://www.4d.dk/kurser/cloud/azure eller læse videre, for at få en kort briefing på, hvad det der Azure er for noget.

Lej de hardware ressourcer, du har brug for 

Med Azure kan din virksomhed leje de ressourcer, de har brug og bygge applikationer op efter dette. Man kan ændre enorme dele af infrastrukturen, hvilket også er årsagen til at Azure er blevet så poupulært – det er brugervenligt, og man kan designe det lige så, det passer til ens egen virksomhed. 

Derudover sker opdateringer automatisk, og så ligger alting som sagt “online” eller “i skyen”, om man vil, i Microsofts forskellige datacentre spredt udover alt i verden.

Tag et kursus

Når det er sagt, kan du nok godt fornemme, at der stadigvæk er en del meget i det, som ikke bare kan læres udfra et blogindlæg. Af samme årsag, er en klar anbefaling herfra at tage på et kursus – med dine medarbejdere eller ej – og dermed få det forklaret godt og grundigt og eventuelt få applikationerne i Azure sat op, så de passer til dig. 

Derudover kan du også altid få et større socialt udbytte ud af det udover det faglige, hvis du medbringer dine medkolleger. På den måde kan I sparre med hinanden og lære Azure i samme tempo, som kan gavne jer hjemme på kontoret. 

More articles