Assistance ved udskiftning af vinduer

14 August 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

I nyere tid er der kommet en del artikler om, at de moderne mænd ikke har så gode ufaglærte færdigheder til at klare sig selv, som man kunne det i gamle dag, og som de tidligere generationer var bedre til.

Groft sagt kan man sige, at desto yngre mændene er, jo bedre er de til at være i kontakt med deres feminine sider og kunne sætte ord på deres følelser – mens så deres hænder er udstyret med ti tommelfingre, medmindre de mænd sætter sig for at gå håndværkervejen.

Dette kan høre med til, at tidligere var det pålagt mændene at være ikke bare eneforsørger for familien, men man skulle også kunne klare sig selv, da man ikke havde det sociale sikkerhedsnet, som man har nu om dage.

Dengang forstod man faktisk at genbruge materialer, om det så var alt fra planker til at bygge om i huset eller tekstiler fra tidligere klude til at sy det om til nyt.

Intet blev smidt ud, hvis det kunne bruges til bare det sidste. Det skulle nærmest smuldre mellem fingrene på en, før man opgav at bruge det igen. Det var det modsatte af det forbrugersamfund, som vi ser det i dag, hvor man ellers taler meget om at være bæredygtig.

Dengang hjalp man hinanden og fandt løsningerne på vejen, fordi man ikke kunne slå svarene op eller finde dem i ens telefon på nettet.

Heldigvis har det forandret sig til, at vi kan hjælpe hinanden med vores ekspertiser, som vi er bedst til, og det gælder blandt andet, hvis man nu skal foretage udskiftning af vinduer.

Nogle mennesker er bedre til den slags, end man selv er, og de er lette at få fat i, men lad dog renoveringshjaelp.dk om at klare alt det praktiske med planlægningen fra budget, udførsel til eksekvering, så du kan koncentrere sig om andre ting.

Lad os udnytte de muligheder, der er ved det moderne samfund.

More articles