Alt inden for anlægsgartneropgaver

02 January 2020 Simone B

editorial

En hjælpende hånd til dit grønne område

Det er en drøm for mange at eje en have eller en anden form for grønt område, hvor sommerdage- og aftener kan nydes i fred og ro. Med de lange og varme somre, vi har nydt godt af i Danmark de seneste par år, har haver, parker og lignende været flittigt benyttet. Men haver og grønne anlæg skal naturligvis holdes ved lige. Det kan være et stort og krævende arbejde, som ikke passer ind i alles hverdag. Andre har måske tiden dertil, men vil hellere nyde haven fra terrassen og lade andre om arbejdet. Heldigvis kan du få kyndig hjælp til vedligeholdelse, pasning og pleje af din have eller grønne anlæg. Mens du trygt nyder solen og kan koncentrere dig om noget andet, bliver din have passet af professionelle, der sætter en ære i at vedligeholde dit grønne område, som var det deres eget.

Pasning af små og store haver, nyanlæg og snerydning

Je-haveservice, som har hovedsæde i Taastrup, udfører alle former for anlægsgartneropgaver. De passer og plejer små og store haver og grønne områder, og de udfører desuden belægningsopgaver, beskæring, hækklipning, træfældning, snerydning blandt meget, meget andet. Uanset hvilken opgave du har brug for at få udført, garanterer Je-Haveservice god service og arbejde i høj kvalitet. Deres arbejde er deres hobby og store passion, og uanset din opgaves omfang lægger Je-haveservice en ære i at udføre den på perfekt vis. Je-haveservice udfører desuden nyanlæg, og kan både anlægge terrasser, trapper, indkørsler og lignende hos dig. Arbejdet kan udføres i beton, granit eller træ alt efter dine personlige præferencer og behov. 

Så er du den heldige ejer af en have eller et grønt anlæg, og trænger du til hjælp med vedligeholdelsen eller udførelse af andre gartneropgaver? Så få et uforpligtende tilbud hos https://je-haveservice.dk/.

More articles