Airtrack – også til private

14 February 2020 Astrid Pedersen

editorial

Går du og overvejer at købe trampolin til legeværelset eller til haven? Så kan du eventuelt tjekke den smarte airtrack – et oplagt alternativ til trampolin.

Hvorfor vælge airtrack frem for trampolin?

Der er mange fordele ved at købe en smart og let airtrack madras i stedet for en trampolin. For det første er en airtrack langt nemmere at flytte rundt på – og fylder en del mindre i sammenfoldet tilstand end en trampolin. Dette er en stor fordel, hvis du har begrænset plads.

Bor du for eksempel i lejlighed, er det nemt og hurtigt at puste en airtrack op, når børnene skal træne og lege – og lige så hurtigt og nemt at pakke den sammen, så den næsten ikke fylder noget. Din airtrack kan opbevares i et skab, under sengen eller oven på en hems. Og så er den lette vægt en stor fordel, hvis børnene ønsker at tage deres airtrack med sig hen til vennerne eller i den nærliggende park, eller medbringe den til leg på stranden om sommeren.

For det andet udgør en airtrack en formidabel basis til gymnastiske øvelser. En airtrack giver et lækkert bounce, som tillader dig at slå vejrmøller, flikflak og saltomortaler eller udføre andre spring gymnastiske øvelser. Samtidig giver en airtrack bedre støtte i afsættet, hvilket gør den mere sikker at anvende end en trampolin.

Risikoen for skader ved anvendelse af en airtrack er således væsentligt lavere – selv for nybegyndere. Dette betyder, at du trygt kan lade dine børn lege på deres airtrack. Og for det tredje kan du glæde dine børn med en airtrack, selv om grundejer foreningen ikke tillader permanent opsætning af have trampoliner.

Der ud over er en airtrack særdeles holdbar og slidstærk. Dine børn kan have glæde af deres airtrack i mange år – og så er det en billigere løsning end en have trampolin. Hvis du vil vide mere om airtrack, kan du blive klogere på globalairtrack.dk

More articles