Flot finish med lakering i Kastrup

28 January 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du bosiddende på Amager, og leder du efter en dygtig og erfaren fagmand med ekspertise inden for lakering? Så kan du tjekke Amager Autolakering.

Hvem er Amager Autolakering?

Amager Autolakering er et værksted som har særligt speciale inden for overflade behandling og lakering af biler, motorcykler, både og andre emner. Med central beliggenhed i kastrup på Amager betjener Amager Autolakering mange glade og tilfredse kunder – og deres køretøjer – med grundig og effektiv lakering til de helt rigtige priser.

Hos Amager Autolakering er den gode kundeservice og den solide håndværksmæssige kvalitet i arbejdet i højsædet. Alle de dygtige medarbejdere hos Amager Autolakering bliver løbende opdateret på deres kompetencer og færdigheder gennem løbende efteruddannelse og kurser i det seneste nye inden for lakerings teknik. Samtidig bliver værkstedet med jævne mellemrum opgraderet og moderniseret med state of the art udstyr til lakering, eksempelvis ny sprøjte kabine, infrarød tørring og andre tiltag, som optimerer såvel work flow som resultat.

Hvad tilbyder Amager Autolakering?

Ud over lakering af såvel personbiler som af varevogne, lastvogne, motorcykler og busser, tilbyde Amager Autolakering en lang række andre lakerings relaterede services. Blandt disse finder du industrilakering, som indbefatter lakering af skabslåger, glatte døre, fyldningsdøre samt af lamper, møbler og butiksinventar. Alt kan lakeres hos Amager Autolakering, uanset om det er fremstillet i plast, træ, MDF, aluminium, rustfri stål, galvaniseret stål eller kunststoffer. Amager Autolakering tilbyder til lige plast limning og reparation af emner som er gået itu.

Et andet speciale hos Amager Autolakering er maskinlakering. Amager Autolakering lakerer eller overflade behandler alle former for vejmateriel, for eksempel traktorer, tipvogne, byggelifte, dumpers, bobcats og gravemaskiner samt diverse maskindele.

Der ud over kan Amager Autolakering også forestå lakering af din båd, hvad end der er tale om en stålbåd eller en glasfiber båd. Læs mere om Amager Autolakering på http://www.amagerautolakering.dk/ 

 

More articles