Ens outdoor oplevelse kan også blive for meget af det gode

16 March 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Uden at det skal lyde som noget, man er afhængig af, så er der jo de mennesker, som der gerne vil have det vildere og mere ekstremt hver gang, de begår sig med deres interesse.

Der er dem, der kan lide gentagelserne, og det kan være fordi, de finder hvile i det og gerne vil slappe af, men hvis man netop taler om ekstremsport og lignende, så vil man oftest forsøge at overgå sig selv og se, om man kan komme endnu længere ud, end hvad man var sidst.

Sådan kan man også være som outdoor-menneske, hvor man altid fatter ens Haglöfs bukser, når man skal ud i naturen på den ene eller anden måde, for de har vist sig som nogle sikre følgesvende, der altid kan klare elementerne.

Men det er så også næsten det eneste, som der går igen, for ellers så vil man gerne endnu længere ud hver gang for at opleve noget nyt.

Outdoor

Man skal kende sine begrænsninger med outdoor

Heldigvis ender man sjældent der, hvor det bliver helt farligt, for det skal man gerne have øvet sig på, inden man ryger ud i nogle ekstremer.

Men man kan også finde sig alene ude i en skov, hvor det er stormvejr, ens mad kan ikke spises, man fryser, og man er ved at blive syg.

Så kan man godt begynde at fortryde, at man skulle se, om man kunne klare at være ude i et stormvejr.

Selvfølgelig er det på sin vis godt, at man finder ud af, hvad man duer til og ikke vil, men man er også heldig, at man ikke nåede at komme til skade, så man måske aldrig igen kunne få en outdoor-oplevelse.

Så man skal lige holde lidt igen og huske, at man ikke behøver at rykke ens grænser hver gang.

More articles