Lækker og velsmagende mad ud af huset fra kendt dansk cateringfirma

10 January 2022 Astrid Pedersen

editorial

Elsker du at holde fest, men har du svært ved at overskue alt det arbejde som følger med? Så bør du overveje at udlicitere hvor du kan. Der er for eksempel ingen der siger at du partout skal svede i køkkenet i timer og dage op til – eller under – den festlige sammenkomst.

Bespisning af mange gæster kan være en slidsom tjans, hvis du kun har et køkken i standard dimensioner til din rådighed. Det betyder nemlig at du har begrænset med bordplads og remedier hvilket lægger en helt naturlig dæmper på dine kulinariske udfoldelser.

Der ud over vil du få vanskeligt ved at opbevare såvel råvarer som tilberedte retter på forsvarlig vis. Og du vil under alle omstændigheder komme til at knokle en vis legemesdel i laser hvis du får meget mere end ti gæster, og der skal tilberedes anretninger nok til at alle går mætte fra bordet.

image

Vælg mad ud af huset – den lette og bekvemme løsning

Du kan vælge at bestille maden til din fest eller sammenkomst hos et catering firma, og dermed spare masser af tid, kræfter og besvær. Når du bestiller catering service i stedet for selv at lave al maden slipper du for besværlige indkøb og mange timers arbejde i køkkenet.

Måske tænker du at det er dyrt at bestille mad ud af huset. Men faktisk vil det som oftest forholde sig sådan at det er billigere at bestille ad udefra end selv at skulle tilberede det.

Et catering firma har trods alt flere stordrift fordele, og vil kunne levere lækre, varierede anretninger til en langt lavere kuvertpris end hvad du selv vil kunne præstere. Og derfor kan det på alle måder bedst betale sig at bestille mad ud af huset.

Nem bespisning med buffet ud af huset

Hos Kokken & Jomfruen kan du bestille alle anretninger til din fest buffet. Læs mere på kokken-jomfruen.dk

More articles