Rejser der giver sprog og kultur

19 November 2019 Søren Black
image

De perfekte omgivelser til at lære sprog

Det kan være sin sag at lære et fremmed sprog, når du går rundt herhjemme, hvor alle omkring dig snakker dansk. Derfor er den ideelle løsning, at du rejser ud og bosætter dig der, hvor det sprog du ønsker at lære bliver talt af den lokale befolkning. På denne måde får du simpelthen tvunget dig selv til at tale det sprog, som du altid har ønsket at få lært. På sprogrejser fra Bundgård Sprogrejser får du sikret dig de helt perfekte omgivelser, der skal til for at få lært et fremmedsprog.

Få indblik i en fremmed kultur

Du har sikkert været med din far og mor på charterferie. Selvom den har fundet sted i udlandet, så har du højst sandsynligt ikke fået meget kultur og sprog med hjem derfra. De fleste ved swimmingpoolen talte dansk, og en rejseleder fik sørget for alt det praktiske med de lokale. Sådan er det ikke på en sprogrejse. Her bliver du indlogeret hos en lokal familie, der simpelthen ikke kan snakke dansk. De kan til gengæld hjælpe dig med at få lært det lokale sprog, og de kan vise dig, hvilken kultur du er kommet til. Dermed får du ikke bare forbedret dine sproglige kompetencer, du får også en meget større forståelse for, hvordan man kan leve på en helt anden måde, end vi gør i Danmark.

Pak rygsækken og tag imod de nye indtryk

Bundgård Sprogrejser har siden starten i 1989 sendt et stort antal danskere ud på deres livs oplevelse. Oplevelser der giver en fantastisk forståelse af andre landes kultur, og samtidig lærer du at snakke et fremmedsprog, som du ikke før har kunnet mestre.  Hos Bundgård Sprogrejser bliver det taget hånd om din situation, uanset om du tager på sprogrejse som 17-årig eller 50-år. Det eneste du skal sørge for er bare at få pakket rygsækken, og så ellers gøre dig klar til at tage imod alle de spændende indtryk, som det nye land byder på.

More articles